Om MissMiniMe

Gro Røisland
MissisMiniMe

MissMiniMe har har sin egen lag.
MissMineMe-lagen!

 

Kära kunder! Jag är stolt över att kunna presentera MissMiniMe®, ett koncept bestående av kvalitetsdockor och tillbehör. MissMiniMe®-dockorna är designade för att vara bra förebilder, och jag är säker på att ditt barn kommer att få mycket värdefull lek tillsammans med sin helt speciella docka.

Som mamma till tre vuxna barn har jag genom åren sett att leken har försvunnit mer och mer och blivit ersatt med inaktiv lek på data, surfplatta och mobiltelefoner. Barn idag ”träffas” ofta på nätet, och mer sällan ser vi dem i lek ensamma eller tillsammans med andra barn.

När jag växte upp på 70-talet, var aktiv lek en stor del av vardagen. Dockor var det jag tyckte mest om att leka med, och jag kunde leka med dem från tidigt på morgonen till sent på kvällen, ensam eller tillsammans med kompisar. Mina dockor såg ut som barn och hade långt fint hår som jag älskade att pyssla med. Jag kunde leka med dockorna i flera timmar, något som har gett mig många värdefulla minnen för livet!

Genom åren har jag sett att dessa dockor mer eller mindre har försvunnit från marknaden. I finner man i stort sett bara babydockor utan hår eller översminkade ”diva-dockor” med kroppar som inte reflekterar en naturlig flicka. Det är väl inte så vi önskar att våra barn ska tro att dem måste se ut för att bli godkända eller känna sig framgångsrika?
MissMiniMe®-dockorna reflekterar hälsosamma barn, har ett lång och fint hår som är roligt att frisera gång på gång. Kläderna är också designade för att passa barn i åldern 4–10 år.

Som de flesta vuxna vill jag barnens bästa. Vi vill ge dem en bra barndom fylld av kärlek, trygghet och harmoni, i hopp om att det ska ge dem en trygg plattform och goda minnen för resten av livet. Barndomen är kort, och det är viktigt att ta vara på den så länge som möjligt.

Det är viktigt för alla barn att veta att dem är unika och värdefulla, precis som dem är! MissMiniMe®-konceptet erbjuder många olika möjligheter, så att alla flickor kan hitta en docka som liknar sig själv: i hudfärg, hårfärg och ögonfärg, som hon kan leka med i sin barndom och som jag hoppas skapar minnen för livet.

Med vänlig hälsning ”MissisMiniMe”

Gro Røisland

MissMiniMe® etablerades 2014

MissMiniMe® designar och tillverkar kvalitetsdockor med tillhörande kläder och tillbehör. Som det framgår av namnet MissMiniMe® är det här ett koncept där de flesta kan hitta en docka som liknar sig själv i hår, hud och ögonfärg. Dockorna kan kläs upp med kläder från en stor kollektion där delar av kollektionen också har storlekar som passar flickan. Mix and Match!

Vårt mål är att alltid leverera trygga produkter!

MissMiniMe®-dockorna är tillverkade i Kina av väl utvalda leverantörer. Vi har noggrant kontrollerat alla fabriker och produkter för att värna om den goda kvaliteten. Produkterna blir noggrant testade enligt EN 71-1 / 71-2 / 71-3 och REACH* föreskriften som är ett miljövänligt EU direktiv för skydd mot farliga kemikalier. Alla tester blir utförda av internationellt godkända och ackrediterade laboratorier. Produkterna är CE-märkta, medan förpackningen är FSC- certifierad. Vårt mål är att alltid leverera trygga produkter!